Demisie din bun simţ

Posted: octombrie 13, 2010 in Uncategorized

Ia te uită utopia. Urlă presa, sau mai nou, este acuzată că instigă la revoltă. Să stabilim nişte linii clare cum e şi cu puterile noastre minunate din statul de drept. Avem Parlament, bun. Sistem greoi de adoptare a legilor (asta ar suna a glumă pentru Roberta Anastase), nu atunci când 1+1 fac 3. Guvern cu ministere după placul inimii. Inimii cui… ştim cu toţii. Şi acum partea care ar trebui să garanteze echitatea: Preşedinţia. Brusc nu îmi mai vine să râd. Aaaa, şi să nu uit, în manuale, presa este a patra putere.

Cică răul se taie de la rădăcină. Probabil la asta s-au gândit cârmaşii cu reducerile salariale, zic şi eu. Numai că ei au văzut rădăcina în cei mulţi a căror răzvrătire oricum nu semnifică mare lucru. Drept dovadă, un întreg minister s-a răsculat. Un ministru încolţit într-o astfel de situaţie încă se mai poate salva moral prin DEMISIE. Nu spun că asta ar rezolva problemele angajaţilor. Dar măcar ar putea suporta un nou val de schimbări conduşi de iluzia că nu au făcut totul în zadar. Da, este o problemă. Sentimentul de inutilitate deprimă, ba chiar mutilează, umileşte.

Reclame
Comentarii
  1. il duce spune:

    ” a4a putere(!) ” – imi vine sa ma …’amuzez’…” demisie ” – chiar devine hilar ! tara asta seamana pe zi ce trece a …. Alice in Wonderland…. pentru cei care inca mai ..dormiti ,va recomand melodia Wake Up – RAGE AGAINST THE MACHINE (aia din Matrix,da..)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s